top of page

Over ons

Ballonvaren is een boeiende en unieke ervaring. Uw eigen streek ontdekken per luchtballon is een zeer ongewone en onvergetelijke manier om, als speelbal van de wind, de mooiste landschappen van bovenuit te bewonderen.

Een combinatie van rust, frisse lucht en adembenemende vergezichten.

Wij hebben meerdere ballonnen ter beschikking met verschillende volumes, zodat we allerlei ballonvaarten aan kunnen bieden. De opstijgplaats kiezen we samen, in functie van de windrichting en gecontroleerde gebieden.

Ballonvaren blijft origineel voor jong en oud, zelfs voor mensen met hoogtevrees.

 

Jos Seghers, ballonpiloot met meer dan twintig jaar ervaring, weet hoe belangrijk veiligheid en professionalisme voor zijn passagiers zijn. Samen met zoon Stijn, die ook meerdere jaren ervaring heeft, legt hij de passagiers voor en tijdens de vaart vakkundig uit wat er gebeurt en hoe alles werkt.

 

Maak een ballonvaart en bewonder zelf de pracht van de streek. Wat u te zien krijgt, is onmogelijk te beschrijven. Het wordt één van de mooiste ervaringen in uw leven. Na de vaart wordt de landing plechtig gevierd met champagne. En volgens de aerostatische tradities reiken we u een balloncertificaat uit als blijvende herinnering aan dit onvergetelijke avontuur.

 

Naast particuliere ballonvaarten biedt Balloon Team Jos Seghers bedrijven luchtreclame aan op hun ballonnen. Een opvallende en dus perfecte manier om uw product te promoten!

 

Jos Seghers

Geboortejaar

Piloot sinds

Aantal vluchten

 

: 1953

: 1994

: > 1300

 

Stijn Seghers

Geboortejaar

Piloot sinds

Aantal vluchten

 

: 1982

: 2008

: > 300

 

ballonvaart antwerpen, ballonvaart gent, luchtballonvaart antwerpen, ballonvaart limburg

bottom of page